Розвиток лізингових відносин в аграрному секторі України - Шафоростова, В. А. (My University, 2019)
Важливим чинником підвищення ефективності господарювання в аграрному секторі економіки та забезпечення сталого розвитку села є рівень технічного переоснащення сільськогосподарських підприємств та можливість застосовування новітніх технологій. В умовах нестачі власних фінансових ресурсів для оновлення матеріально-технічної бази, значної вартості залучення кредитних коштів аграрії потребують альтернативних джерел залучення коштів, серед яких найчастіше використовується лізинг
Keywords: лізинг; аграрний сектор; сталий розвиток села; альтернативних джерел залучення коштів