Обґрунтування стратегічних напрямів розвитку підприємства на ринку сиру - Крутікова, А.; Шквиря, Наталя Олександрівна; Шквыря, Наталья Александровна; Shkvyria, Natalia (My University, 2019)
Метою дослідження є проведення стратегічного аналізу підприємства ПАТ «Бель Шостка Україна» на ринку сирів та обґрунтування стратегічних напрямків розвитку підприємства, що сприятимуть підвищенню його конкурентоспроможності на ринку.
Keywords: ПАТ «Бель Шостка Україна»; ринок сиру; стратегія; матриця Ансоффа; метод SPACE; метод McKinsey; матриця ADL/LS; метод Shell/DPM