Наукові розробки Таврійського державного агротехнологічного університету - Кюрчев, Володимир Миколайович; Надикто, Володимир Трохимович; Калитка, Валентина Василівна; Прус, Юрій Олександрович; Караєв, Олександр Гнатович; Кюрчев, Владимир Николаевич; Надыкто, Владимир Трофимович; Прус, Юрий Александрович; Караев, Александр Игнатьевич; Kiurchev, Volodymyr; Nadykto, Volodymyr; Kalytka, Valentyna; et al. (ТДАТУ, 2017)
Представлено інформацію щодо інноваційних і інвестиційних розробок вчених Науково-дослідних інститутів Таврійського державного агротехнологічного університету: НДІ механізації землеробства півдня України (НДІ МЗПУ), агротех- нологій і екології (НДІ АТіЕ), НДІ соціально-економічного розвитку АПВ півдня України (НДІ СЕРАПВПУ) і НДІ зрошуваного садівництва (НДІ ЗС)
Keywords: інновації; ТДАТУ; науково-дослідні інститути; сімейство модульних; широкозахватні МТА; напівнависна зчіпка; універсальний культиватор; передпосівна обробка грунту; переробка рицини