Підвищення показників надійності жниварки комбайна ДОН-1500 у приватному підприємстві «Могучий» Мелітопольського району Запорізької області: пояснювальна записка до дипломного проекту здобувача СВО Бакалавр - Сельська, Анастасія Андріївна (ТДАТУ, 2019)
Дипломний проект виконаний на 72 сторінці друкованого тексту і 6 аркушах креслярсько-графічних робіт і складається зі вступу, п'яти розділів, висновку списку літератури і додатків. У першому розділі зроблений аналіз господарської діяльності і стану екс-плуатації машинно-тракторного парку та відмов зернозбиральної техніки. В другому розділі приведені розрахунки елементів гідроприводу жниварки комбайна ДОН-1500. У третьому розділі запропонована заміна механічного приводу жниварки на гідравлічний, зроблені необхідні розрахунки, що підтверджують працездатність конструкції. У четвертому розділі проведено аналіз стану безпеки життєдіяльності в гос-подарстві і розроблені заходи щодо підвищення безпеки робіт у господарстві. У п'ятому розділі приведені техніко-економічні розрахунки, що підтвер-джують доцільність розроблених у проекті заходів.
Keywords: зернозбиральна техніка; експлуатація; відмова; жниварка; гідропривід; гідромотор; охорона праці; агроінженерія