Збірник наукових праць магістрантів та студентів: Механіко–технологічний факультет - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2020)
У випуску наукових праць друкуються матеріали за результатами наукової роботи молодих вчених, магістрантів та студентів в галузі обладнання, процесів, енергетики, автоматизації, моделювання, обслуговування та ремонтних робіт переробних і харчових виробництв та переробки сільськогосподарської продукції.
Keywords: збірник; наукові роботи; студент; магістрант; переробка сільськогосподарської продукції