Дослідження енергозбереження будівельних матеріалів - Безкоровайний, В. В. (My University, 2018)
Досліджено енергозбереження будівельних матеріалів на прикладі розв'язку рівняння математичної фізики в задачі розподілення тепла у прямокутній пластині.
Keywords: енергозбереження; будівельні матеріали; розв'язання нелінійних крайових задач; задачі теплопровідності