Застосування комп’ютерних технологій при розрахунках механічних передач - Дереза, Олена Олександрівна; Дереза, Елена Александровна; Dereza, Olena; Дереза, Сергій Володимирович; Дереза, Сергей Владимирович; Derezа, Serhii (Мелітополь: ФОП Однорог Т.В., 2019)
UK: У проектуванні деталей механізмів і машин використовують безліч розрахунків, тому для збереження часу використовують сучасні комп’ютерні програми і технології. EN: The questions of application of computer programs for calculation of machines parts on durability are considered.
Keywords: он-лайн калькулятори; он-лайн розрахунки; комп’ютерні програмами; побудова креслень; Excel; Компас; Mathcad; computer program; design; strength calculation; connection