Теоретичні основи електротехніки, ч. 3: методичні вказівки до лабораторних робіт для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка і електромеханіка» денної форми навчання - Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna (ТДАТУ, 2019)
Метою лабораторних робіт з дисципліни «Теоретичні основи електротехніки» є навчання студентів методам розрахунку електромагнітних процесів і відповідних перетворень енергії, засвоєння основних понять та законів, пов’язаних з практичним використанням електричних та магнітних явищ, оволодіння методами аналізу електричних кіл постійного та змінного струмів.
Keywords: електротехніка; струм; напруга; електричне коло