Шабала Микола Олексійович: біобібліографічний покажчик публікацій з 1967 по 2015 роки - Попазова, Ганна Дмитрівна; Попазова, Анна Дмитриевна; Popazova, Hanna (ТДАТУ; наукова бібліотека, 2018)
Даний покажчик продовжує серію „Біобібліографістика провідних вчених ТДАТУ”, яка започаткована в науковій бібліотеці університету, і адресований студентам, аспірантам, науковцям, працівникам бібліотек
Keywords: Шабала Микола Олексійович