Технологічна підготовка майстерні сільськогосподарського багатофункціонального кооперативу «Дружба» Мелітопольського району Запорізької області до ремонту машинно-тракторного парку: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Бакалавр - Желізний, Петро (My University, 2021)
В результаті проведеного аналізу діяльності ремонтної майстерні сформульовані завдання проекту, які направлені на підвищення якості ремонту техніки. В проекті вирішені питання технологічної, організаційної підготовки майстерні до ремонту машинно-тракторного парку.
Keywords: ремонтна майстерня; технологічна підготовка; поточний ремонт; стенд; пресові роботи; охорона праці; вимоги безпеки; собівартість ремонту собівартість ремонту