Опис до патенту на корисну модель № 128522 "Установка для очищення олійного насіння від оболонки" - Петров, Віктор Олексійович; Петров, Виктор Алексеевич; Petrov, Viktor; Кашкарьов, Антон Олександрович; Кашкарев, Антон Александрович; Kashkarov, Anton; Чебанов, Андрій Борисович; Чебанов, Андрей Борисович; Chebanov, Andrii; Муравйов, С. М. (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
Установка для очищення олійного насіння від оболонки містить станину, зверху якої закріплений приймальний бункер з завантажувальним патрубком. Має встановлений насос, підключений до інжектора, циклон з решітками, внизу якого розташований бак готової продукції
Keywords: олійна промисловість; насіння соняшника; переробка насіння олійних культур; одержання ядра з насіння соняшнику; олієжирова галузь; харчова промисловість