Обгрунтування конструкції ціліндричного трієра - Заблоцьких, А. Г.; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna (ТДАТУ, 2018)
Запропоновано конструкцію циліндричного трієра.
Keywords: очищення зерна; трієри; дискові трієри; циліндричні трієри