Обґрунтування технології та комплекту технологічного обладнання для виробництва молока на тваринницькій фермі товариства з обмеженою відповідальністю «Преображенське» Пологівського району Запорізької області: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Пеліванов, Валері (My University, 2022)
В сучасних економічних умовах підвищення ефективності виробництва продукції м'ясного скотарства є одним з ключових умов інтенсивного розвитку даної підгалузі тваринництва, забезпечення населення країни високоякісною яловичиною і зростання конкурентоспроможності вітчизняної продукції. У зв'язку з цим дослідження питань економічної ефективності виробництва м'яса від великої рогатої худоби м'ясного напрямку має особливе значення не тільки для окремого сільськогосподарського товаровиробника, а й для підгалузі і країни в цілому.
Keywords: виробництво молока; технологічне обладнання; обслуговування тварин