Проблеми безпеки праці в АПК - Рогач, Ю. П. (My University, 2002)
UK: Основним завданням державної політики у сфері охорони та безпеки праці на підприємствах АПК є реалізація завдань комплексного управління о хороною праці, державного нагляду за додержанням вимог законодавчих та інших нормативних актів, що стосуються безпеки, гігієни праці та виробничого середовища.
Keywords: охорона праці; безпека праці; гігієна праці; охорона праці в АПК; виробничій травматизм; управління охороною праці; СУОП