Оптимізація раціону годівлі сільськогосподарських тварин - Самофалова, А. С. (ТДАТУ, 2021)
Розв’язання задач в пакеті MathCad дозволяє розрахувати оптимальний раціон годування корів. Мінімальна собівартість раціону складає 92,5 грн.
Keywords: годування; раціон годівлі; корми; собівартість раціону