Опис до патенту на корисну модель № 102914 "Агрегат для потокового приготування комбікормів" - Гвоздєв, О. В.; Клевцова, Т. О.; Петриченко, Сергій Володимирович; Петриченко, Сергей Владимирович; Petrychenko, Serhii; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia (Державна служба інтелектуальної власності України, 2015)
Агрегат для потокового приготування комбікормів містить бункери вихідних компонентів та готового комбікорму, дозатори, які розміщені над конвеєрами-змішувачами неподрібнених та подрібнених компонентів комбікормів, що розміщені перед дробаркою. Між конвеєромзмішувачем неподрібнених компонентів комбікормів та дробаркою розміщено сепаратор, "прохід" якого з'єднано з бункером-дозатором конвеєра-змішувача подрібнених компонентів комбікормів, а "схід" - з дробаркою
Keywords: агрегат для потокового приготування комбікормів; комбікорми; комбікормова промисловість