Методичні прийоми для навчання латинської мови студентів аграрних спеціальностей - Кривонос, Ірина Анатоліївна; Кривонос, Ирина Анатольевна; Kryvonos, Iryna (Мелітополь: ТДАТУ, 2011)
UK: Конкретизовано зміст дидактичних понять “метод”, “прийом” у контексті професійно орієнтованого навчання латинської мови. Проаналізовано деякі методи та прийоми навчання латинської мови.
Keywords: LSP; “метод”; “прийом”; латинська мова; латинські сільськогосподарські терміни