Формування словотвірної структури іменників на позначення звукових процесів, що супроводжують дію в новій українській мові кінця XVІІ – XX ст.ст. - Максимец, Оксана Николаевна; Maksymets, Oksana; Максимець, Оксана Миколаївна (My University, 2013)
UK: У сучасній українській мові серед іменників із загальним словотвірним значенням “опредметнена дія” чітко виокремлюються слова на позначення звукових процесів, що супроводжують дію. Історія становлення та розвитку цих лексико-словотвірних типів і є предметом нашого дослідження. EN: In madern Ukrainian lanquaqe there are verbal nouns denoting sound processes. The history of establishment and development of these lexical and word-building types is the subject of our investigation.
Keywords: словотвір; іменник; опредметнена дія; механізм творення; cловотвірний тип; verbal nouns; derivatology; meaning of process; mechanism of forming; word-formation type