Наслідки інфляції у спектрі золотовалютних резервів країни - Недорезков, А.; Якушева, Інна Євгенівна; Якушева, Инна Евгеньевна; Yakusheva, Inna (ТДАТУ, 2020)
Заходи щодо поліпшення фінансової ситуації в Україні можуть дати позитивні результати лише за умов початкового, обов’язкового і суттєвого покращення фінансів базової ланки економіки – фінанси підприємств та організацій, ефективного стимулювання ділової активності та підприємництва, продукуючого процесу.
Keywords: фінанси підприємств; ринкова економіка; інфляція; подолання інфляції; прив’язка до валютного кошика