Інновації у виробництві смузі - Івашина, Т. О.; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona (ТДАТУ, 2018)
Проаналізувано сучасний стан виробництва смузі на основі попередніх розробок та досліджень вчених України. Визначити перспективність розвитку виробництва даного виду продукту.Для досягнення поставленої мети необхідно було проаналізувати технології створення функціональних продуктів харчування в Україні, зокрема смузі, та дослідити залежність органолептичних показників від складу сумішей
Keywords: смузі; показники рослинних компонентів; рослинна сировина; харчування; виготовлення смузі