Теріологічні дослідження: монографія - Волох, Анатолій Михайлович; Волох, Анатолий Михайлович; Volokh, Anatolii (My University, 2007)
При загальній інвентаризації фауни ссавців та оцінці фауністичного багатства певних територій зазвичай використовують польові, камеральні та математичні методи. Вони базуються на особливостях біології тварин, що мешкають у неоднорідному середовищі. Тому існує досить значне різноманіття методичних підходів та прийомів.
Keywords: ссавці; мисливське господарство; Червона книга України; Обитічна коса; плашкаГеро; метод пастко-діб; ондатри; біотопний розподіл тварин; метод Релея