Роль збалансованої системи показників в стратегічному управлінні - Костякова, Анна Анатоліївна; Костякова, Анна Анатолиевна; Kostyakova, Anna (ФОП Однорог Т. В., 2019)
UK: В сучасних умовах господарювання підприємства України щоб забезпечити адекватність реакції системи управління на зміни в середовищі підприємства, які можуть певним чином зашкодити або сприяти забезпеченню ефективності управління підприємством формують так звані системи «негайного реагування», що діють за допомогою певних індикаторів, які допомагають серед всього масиву змін, що відбуваються в внутрішньому і зовнішньому середовищі підприємства, визначити суттєві, які дійсно потребують відповідної реакції. EN: The article deals with the theoretical and methodological basis of the balanced scorecard in the enterprise, the role of balanced scorecard in the management system.
Keywords: підприємство; збалансована система показників; фінансові показники; нефінансові показники; enterprise; balanced scorecard; financial indicators; non-financial indicators