Вплив матеріалів вантажозахватних органів вантажопідйомних машин на їх динамічні характеристики - Дереза, Олена Олександрівна; Дереза, Елена Александровна; Dereza, Olena; Дереза, Сергій Володимирович; Дереза, Сергей Владимирович; Derezа, Serhii (My University, 2015)
UK: У роботі шляхом теоретичного дослідження отримані залежності для визначення динамічних характеристик навантажувальної машини. RU: В работе путем теоретического исследования получены зависимости для определения динамических характеристик погрузочной машины. EN: In the way of theoretical research dependences to determine the dynamic characteristics loader.
Влияние материалов грузозахватных органов грузоподъемных машин на их динамические характеристики
Effect of material lifting body of hoisting machine on their dynamic characteristics
Keywords: динамічна система; вантажозахватний орган; диференціальне рівняння руху