Вдосконалення макаронного пресу МШ-35С - Крєстов, В. Г. (My University, 2021)
Виготовлення макаронних виробів характеризується високим попитом на продукцію та відповідно високою рентабельністю виробництва. В умовах дрібносерійного виробництва для забезпечення потреби населення в локшині може використовуватись макаронний прес МШ 35С, який має продуктивність на рівні 35 кг/год, енерговитрати лише 2,2 кВт і може працювати за виключенням часу на проведення обслуговування майже 24 год.
Keywords: макаронні вироби; макаронний прес МШ-35С; ворушилка