Вплив величини зношування контактуючих поверхонь фіксуючих коліс та сортувального столу падді-машини на процес віброударного сепарування - Кошулько, В. С. (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
В статті розглянуто вплив зносу контактуючих поверхонь фіксуючих коліс та сортувального столу на ефективність роботи падді-машини.
Keywords: падді-машина; сепарування; сипучі продукти; фіксуючі колеса; пружини