Бухгалтерський облік як інформаційна система для управління підприємством - Мальченко, М. Ю.; Голуб, Наталя Олександрівна; Голуб, Наталья Александровна; Holub, Natalia (Мелітополь: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2019)
Для управління підприємством необхідною є економічна інформація, ядром якої є облікова. Облікова інформація є повнішою, достовірнішою, оперативнішою за будь-яку іншу. Вона здійснює суттєвий вплив на рішення суб’єктів господарювання, впливаючи таким чином на економіку країни. У свою чергу, процеси, що відбуваються в економіці, значно впливають на діяльність підприємств. Тобто облікова інформація забезпечує зв’язки як в середині фірми, так і зв’язок суб’єктів господарювання із зовнішнім середовищем
Keywords: управління підприємством; бухгалтерський облік; облікова інформація