Факультет "Інженерії та комп'ютерних технологій" - Малкина, В. М. (My University, 2013)
Діяльність факультету ІКТ спрямована на підготовку фахівців в області Інформаційних технологій та спеціалістів з обладнання переробних і харчових виробництв.
Keywords: Агротаврія; ТДАТУ