Застосування енергоощадних технологій на насосних станціях зрошення - Галько, Сергій Віталійович; Галько, Сергей Витальевич; Halko, Serhii; Миронець, С. Д. (ТДАТУ, 2010)
UK: Робота присвячена питанню застосування сучасних методів регулювання режимами роботи головних насосів, з метою енергозаощадження на насосних станціях зрошення. Технічне рішення даної проблеми вирішується через застосування частотно-керованого перетворювача у загальній системі автоматичного керування технологічним обладнанням. RU: Работа посвящена вопросу применение современных методов регулирования режимами работы главных насосов, с целью энергосбережения на насосных станциях орошения. Техническое решение данной проблемы решается через применение частотноуправляемого преобразователя в общей системе автоматического управления технологическим оборудованием. EN: Work is devoted to application of modern methods of adjusting, with the purpose of economy of power resources on the pumping stations of irrigation. A technical decision of problem of economy of power resources is on the pumping stations of irrigation application of frequency transformer in the general system of automatic control a technological equipment.
Применение энергосберегающих технологий на насосных станциях орошения
Application of energooshchadnikh technologies on the pumpings stations of irrigation
Keywords: споживання електричної енергії; способи регулювання; енергозаощадження; частотно-регульований привод