Фільтрування суспензії пилу та туману - Мочарій, Я. В.; Бойко, Валентин Семенович; Бойко, Валентин Семенович; Boiko, Valentyn (ТДАТУ, 2018)
Розглянуто процес та особливості фільтрування.
Keywords: фільтрування; фільтрувальні перегородки; суспензія