Впровадження нанотехнологій у виробництво кормів для тваринництва - Дереза, Сергій Володимирович; Дереза, Сергей Владимирович; Dereza, Serhii; Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (ТДАТУ, 2020)
Конкурентоспроможність сільськогосподарського виробництва в умовах глобалізації світової економіки можлива тільки за умови швидкого впровадження інноваційних технологій. Це стосується як інтенсифікації процесів виробництва продукції, так і підвищення її якості та безпеки, в тому числі зниження негативного впливу на навколишнє середовище. Одним з ефективних важелів прискореного вирішення поставлених завдань є використання в практиці сільгоспвиробництва нанотехнологій.
Keywords: нанотехнології; інноваційні технології; поліпшення процесу біокаталізу; збереження екологічної чистоти; компанія ПРОВІМІ