Опис до патенту на винахід № 115412 “Очисник головок коренеплодів” - Булгаков, Володимир Михайлович; Булгаков, Владимир Михайлович; Bulgakov, Volodymyr; Адамчук, Валерій Васильович; Ібатуллін, Ільдус Ібатуллович; Ігнатьєв, Євген Ігорович; Игнатьев, Евгений Игоревич; Ihnatiev, Yevhen (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2017)
Винахід належить до сільськогосподарського машинобудування, зокрема до пристроїв для очищення коренеплодів від залишків гички, які застосовуються у бурякозбиральних машинах.
Keywords: патенти; горизонтальний привідний вал; очисні елементи; гнучкі в'язі; кульові шарніри