Аналіз кадастрових робіт при розробленні проєкту землеустрою для ведення фермерського господарства (25ГЗД003000000ПЗ) : кваліфікаційна робота здобувача ОС «Магістр» : спец. 193 Геодезія та землеустрій ОПП «Геодезія та землеустрій» - Лебедь, Тетяна Раїсівна (Запоріжжя: ТДАТУ, 2024)
Метою роботи є: Аналіз кадастрових робіт при розробленні проєкту землеустрою для ведення фермерського господарств. В кваліфікаційній роботі досліджено аналіз кадастрових робіт при розробленні проєкту землеустрою для ведення фермерського господарства. В процесі роботи зроблено висновки щодо розроблення проєкту землеустрою для ведення фермерського господарства.
Keywords: проєкт землеустрою; нормативно-правові акти; ведення фермерського господарства; кадастрові роботи