Аналіз конструкцій решіт для сортування різних матеріалів - Бондаренко, Лариса Юріївна; Бондаренко, Лариса Юрьевна; Bondarenko, Larysa (ТДАТА, 2007)
У статті наведено аналіз конструкцій решіт для сортування різних матеріалів. Розроблено класифікацію решіт, та визначено конструкцію решета, що буде використано для калібрування насіння плодових кісточкових культур
Keywords: конструкція решета; калібрування; посівний матеріал; насіння плодових кісточкових культур; сортування