Опис до патенту на корисну модель № 35247 "Рульове керування по положенню гусеничним транспортним засобом" - Петров, А. В.; Лубяний, М. М.; Петров, Віктор Олексійович; Петров, Виктор Алексеевич; Petrov, Viktor; Довгаль, В. В. (Державний департамент інтелектуальної власності, 2008)
Рульове керування по положенню гусеничним транспортним засобом, що складається з головної передачі диференціального механізму, бортових гальмівних барабанів, яке відрізняється тим, що воно додатково оснащено гідрооб'ємним рульовим керуванням, яке складається з рульового колеса, гідропідсилювача та виконавчого гідромотора, причому кінематичний ланцюг зв'язує бортові вали сонячних шестерень диференціального механізму
Keywords: гусеничний транспортний засіб; гідрооб'ємне рульове керування; транспорте машинобудування