Маркетинговий аналіз ринку сільськогосподарської техніки - Грицаєнко, Ігор Миколайович; Грицаенко, Игорь Николаевич; Hrytsaienko, Ihor (Київ: Державний університет телекомунікацій, 2017)
На сучасному етапі розвитку для аграрних підприємств вагомим є безперервний аналіз тенденцій розвитку ринку сільськогосподарської техніки та підтримки працездатності технічних засобів. Для аналізу тенденцій розвитку ринку сільськогосподарської техніки доцільно проводити дослідження машино- тракторного парку, його розмірів, структури, вікового стану, інтенсивності експлуатації тощо та класифікації споживачів за рівнем доходу, віком та статевій ознаці.
Keywords: маркетинговий аналіз; ринок сільськогосподарської техніки; аграрні підприємства; машинно-тракторний парк; аналіз динаміки руху