Оцінка впливу погодних чинників на урожайність черешні в умовах Півдня Степової зони України - Індик, В. С.; Свіргун, М.; Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna (Видавничо-поліграфічний центр «Lux», 2019)
Метою досліджень було наукове обґрунтування впливу метеорологічних чинників на врожайність черешнів умовах Півдня Степової зони України та створення математичної моделі врожайності культури на підставі виявлених стресових чинників.
Keywords: черешня; урожайність; погодні фактори