Правове забезпечення створення опорних шкіл в ОТГ - Застрожнікова, Ірина Володимирівна; Застрожникова, Ирина Владимировна; Zastrozhnikova, Iryna; Саржан, А. С. (ФОП Вишемирський, 2019)
Метою створення інфраструктури загальноосвітніх навчальних закладів є забезпечення рівного доступу до якісної освіти і умов навчання дітей по усіх регіонах України. Йдеться про налаштування функціонування мережі опорних шкіл.
Keywords: ОТГ; опорні школи; об’єднані територіальні громади; загальноосвітні навчальні заклади; опорний заклад