Зміна вмісту вітаміну С в плодах груші, оброблених антиоксидантами при довгостроковому зберіганні - Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona (Миколаїв: Миколаївський державний аграрний університет, 2008)
Uk: Досліджувався вплив способів післязбиральної обробки препаратами природного походження на зміни вмісту вітаміну С в плодах груші сорту Вікторія. Встановлено, що на збереженість вітаміну С позитивно впливає фактор попередньої обробки плодів біоантиоксидантами, а спосіб обробки не оказує істотного впливу. En: It was investigated the influence of postharvest treatment by preparations of a natural origin on the contents of vitamin C in pear fruits of a Victoria sort. It is determined, that the contents of vitamin C treatment by bioantioxidants is influence positively, but the method of treatment has not value. Ru: Исследовалось влияние способов послеуборочной обработки препаратами природного происхождения на содержание витамина С в плодах груши сорта Виктория. Определено, что на содержание витамина С обработка биоантиоксидантами влияет позитивно, а способ обработки значения не имеет.
Change of the vitamin C contents in the pear fruits treatment by antioxidants during long storage
Изменение содержания витамина С в плодах груши, обработанных антиоксидантами, при длительном хранении
Keywords: вітамін С; плоди; продуктивність; антиоксиданти; плоди груші; зберігання; аскорбінова кислота