Основні критерії вибору засобів для видалення гною з тваринницьких приміщень - Курашкін, О. (ТДАТУ, 2021)
Гноєвидалення є важливою частиною технологічного процесу в тваринництві, що безпосередньо впливає на підтримання оптимального мікроклімату в приміщеннях, а також здоров'я персоналу і тварин. Тому оптимальним варіантом є завбачливий вибір системи гноєвидалення на етапі проєктування тваринницьких приміщень
Keywords: мікроклімат; гноєвидалення; зоотехнічні вимоги; технологічний процес; транспортери; шнеки