Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наукове фахове видання. Технічні науки. Вип. 23, Т. 2. - (:unkn) unknown (Запоріжжя: ТДАТУ, 2023)
Представлені результати наукових досліджень вчених у галузях галузевого машинобудування, енергетики, електротехніки, електромеханіки, харчових технологій, комп’ютерних наук та інформаційних технологій. Видання призначене для наукових працівників, викладачів, інженерно технічного персоналу і здобувачів вищої освіти, які спеціалізуються у відповідних або суміжних галузях науки та напрямках виробництва.
Proceedings of Tavria state agrotechnological university Technical sciences. Issue 23, vol.2