Нормативно-регуляторні аспекти сучасного обліку сільськогосподарських підприємств - Сокіл, Олег Григорійович; Сокол, Олег Григорьевич; Sokil, Oleh (My University, 2012)
UK: Досліджено критерії визначення сільськогосподарського підприємства. У статті розглянуто регуляторні аспекти сучасного бухгалтерського обліку сільськогосподарських підприємств. Запропоновано удосконалити систему п’ятирівневого нормативного регулювання бухгалтерського обліку. EN: Criteria of agricultural enterprise determination were investigated. The regulator aspects of modern record-keeping of agricultural enterprises are considered in the article. It is suggested to perfect the system of the fivelevel normative adjusting of book-keeping.
Normatively regulator aspects of modern accounting of agricultural enterprises
Keywords: нормативне регулювання; сільськогосподарське підприємство; бухгалтерський облік; стандарти; фінансова звітність; економічний контроль; нормативно-облікова інформація; normative adjusting; agricultural enterprise; book-keeping