АгроТаврія: видання Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2015)
На шпальтах видання висвітлені важливі та цікаві події з життя університету, що відбувалися у листопаді.
Keywords: студенти ТДАТУ; Міжнародний день студента; ювілей; Артур Сергійович Кушнарьов; День маркетолога; патріотичне виховання