Критерії педагогічної ефективності особистісно-орієнтованих технологій навчання - Єременко, Лариса В’ячеславівна; Єременко, Денис Володимирович; Yeremenko, Larysa; Yeremenko, Denys (Запоріжжя : 2024, 2024)
UA: У статті представлено аналіз досліджень в галузі особистісно-орієнтованих технологій навчання, що спрямовані на визначення критеріїв їх педагогічної ефективності. Розкрито методичні засади сучасних освітніх технологій з використанням результатів теоретичного дослідження проблеми та вивчення педагогічної практики. EN: The article presents an analysis of research in the field of personality-oriented learning technologies aimed at determining criteria for their pedagogical effectiveness. The methodological foundations of modern educational technologies are revealed using the results of a theoretical study of the problem and the study of pedagogical practice.
Criteria of pedagogical effectiveness personality-oriented learning technologies
Keywords: педагогічна ефективність; освітня технологія; функції освіти; економічна ефективність процесу навчання; оптимізація освітньої технології; pedagogical efficiency; educational technology; educational functions; economic efficiency of the learning process; optimization of educational technology