Україна на світовому ринку молочної продукції: проблеми та перспективи розвитку - Скачков, С. В. (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2019)
Наразі спостерігається значний спад у виробництві молока всіма підприємствами України. Так, у 2015 р. в Україні було вироблено 10 682,4 тис. т молока, у порівнянні з 1990 р., в якому було вироблено 24 508,3 тис. т, відбулося зменшення на 99,6%, з 2000 р. – на 15,61%, з 2010 р. – на 5,03% [1; 2]
Keywords: молочна продукція; виробництво молока; молоко; ринок молочної продукції