Загальна характеристика міжнародного стандарту OHSAS 18001 «Система менеджменту охорони здоров’я та безпеки персоналу» - Альошина, К. О.; Мохнатко, Ірина Миколаївна; Мохнатко, Ирина Николаевна; Mokhnatko, Iryna (ТДАТУ, 2018)
Різні організації все більшою мірою зацікавлені в досягненні і демонстрації вагомої результативності у сфері гігієни і безпеки праці за рахунок управління професійними ризиками згідно з політикою і цілями у сфері гігієни і безпеки праці. Для створення надійної системи управління безпекою підприємства рекомендовано застосовувати стандарт OHSAS 18001 «Система менеджменту охорони здоров’я та безпеки персоналу», який є важливим для компанії і для її взаємин з суспільством і урядом.
Keywords: стандарт OHSAS 18001; системи менеджменту безпеки; охорона навколишнього середовища; безпека праці; гігієна