Структура і характеристика інтерактивних технологій навчання - Журавель, В. П.; Журавель, Дмитро Павлович; Журавель, Дмитрий Павлович; Zhuravel, Dmytro (ТДАТУ імені Дмитра Моторного, 2020)
UK: У статті розглянута структура і характеристика інтерактивних технологій навчання. Проаналізовано та обгрунтовано інтерактивні технології кооперативного навчання; інтерактивні технології колективно-групового навчання; технології ситуативного моделювання; технології опрацювання дискусійних питань. EN: The structure and characteristics of interactive learning technologies are considered in the article. Interactive cooperative learning technologies are analyzed and substantiated; interactive group-group learning technologies; situational modeling technologies; technologies for discussing discussion questions.
Structure and characteristics of interactive learning technologies
Keywords: ситуативне моделювання; інтерактивні технології навчання; технології опрацювання дискусійних питань; організація навчальної діяльності учнів; урок; кооперативне навчання; situational modeling; interactive teaching technologies; technologies of discussion questions discussion; organization of students' educational activities; lesson; cooperative learning