Проектування виробів з композиційних матеріалів - Черних, В. О.; Коломієць, Сергій Матвійович; Коломиец, Сергей Матвеевич; Kolomiiets, Serhii (ТДАТУ, 2018)
Пропонується дослідити перспективи застосування для виробництва зубчастих зачеплень пластмас, які мають конструкційні мастильні властивості, або ж сумішей, до складу яких введені добавки, з метою підвищення експлуатаційних якостей механізмів.
Keywords: неметалічні матеріали; пластмаси; пластик; зубчасті коліса