Напрями реалізації фінансової гнучкості окремих продуктів міжнародного ринку фінансових послуг - Демченко, Іван Володимирович; Демченко, Иван Владимирович; Demchenko, Ivan (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2021)
Тенденції розвитку світового фінансового середовища вказують на докорінну зміну традиційних векторів розвитку як заможних економік світу, так і тих країн, які продовжують розвиток. Актуальним вектором сьогодення залишається високий динамізм соціально-економічних процесів, які на міжнародному рівні вимагають готовності до швидких трансформацій та посилення адаптивності. В свою чергу, фінансова ефективність до використання можливостей того чи іншого інструменту фінансово-кредитного механізму на ринку фінансових послуг обумовлена традиційними фінансовими важелями. Разом з тим, можливість прийняття умов того чи іншого інструменту обумовлена гнучкістю такого продукту щодо змін базових налаштувань, умов та обмежень безпосередньо в процесі виконання чи реалізації.
Keywords: міжнародний ринок; фінансові послуги; світова економіка; фінансова гнучкість