Два роки незламності. Життя ТДАТУ під час повномасштабної війни. - (:unkn) unknown (Запоріжжя: ТДАТУ, 2024)
Так сталось, що 24 лютого 2022 року Мелітополь виявився на передньому краї війни. А потім – окупація міста, страх, розгубленість, невизначеність і важкі рішення.. 26 квітня 2022 року стало для Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного значущою датою. Два роки тому Міністерство освіти і науки України підписано наказ про тимчасове переміщення ТДАТУ до міста Запоріжжя.
Keywords: ТДАТУ під час війни; Окупація Мелітополя; ЗВО Мелітополя під час окупації; переміщений (релокований) ТДАТУ