Рекомендації по вирощуванню високопродуктивних насаджень персика в умовах степової зони України - Алексєєва, Ольга Миколаївна (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Зміст видання відповідає освітньо-професійній програмі зі спеціальності Н1 «Агрономія» та програмам навчальних дисциплін за цією спеціальністю. У рекомендаціях наведені матеріали щодо ботанічних та біологічних особливостей культури соняшнику, опис сортів, технології вирощування соняшнику. Рекомендовано здобувачам ступеня вищої освіти «Бакалавр», «Магістр» агробіологічного профілю, науково-педагогічним працівникам та агровиробникам.
Keywords: біологічні особливості персика; збирання врожаю персика; захист насаджень персика; ОПП зі спеціальності «Агрономія»